Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn
  • Sponsorer
  • Hem /

Sponsorer

KåKå

KåKå AB

Sveriges ledande leverantör av ingredienser till konditori, bageri och industri. Bland KåKå:s produkter finns bland annat Jästbolaget och Ravifruits frukt- & bärpuréer.

NordMills

Nord Mills

Nord Mills produktportfölj passar både det lilla konditoriet, det stora leveransbageriet eller livsmedelsföretaget. Nord Mills erbjuder allt från rena mjölsorter till färdigkomponerade blandningar och däremellan baser som ger en stor möjlighet till flexibilitet i bageriet. Som Nord Mills helkund får du tillgång till en rad mervärden som underlättar i din verksamhet. Kvarnverksamheten bedrivs vid kvarnarna i Uppsala och Malmö.

Sveba Dahlen

Sveba Dahlen

Sveba Dahlen är en av de världsledande aktörerna inom utrustning för bageri och restaurang- och hotellverksamhet, med ett brett sortiment som bland annat innefattar vispmaskiner, degblandare, brödlinjer och ugnar.

Jästbolaget

Jästbolaget grundades 1893 och är idag Nordens ledande producent och leverantör av jäst och jäsbaserade produkter, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är verksamma inom två affärsområden; bagerijäst och specialprodukter för t ex foderproduktion, alkoholtillverkning och akrylamidreducerande ändamål. Tillverkningen sker genom en avancerad biokemisk process i vår automatiserade anläggning norr om Stockholm. Vi bedriver också ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer. Våra produkter säljs på den nordiska marknaden men vi har även en betydande export. Vi är 55 anställda och arbetar efter våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande och ingår sedan 2002 i Orkla-koncernen, noterade på Oslobörsen.