Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn
  • Om landslaget
  • Hem /

Svenska Juniorbagarlandslaget 2019–2020

Sveriges bagare & konditorer driver ett framgångsrikt Juniorbagarlandslag. Laget består av de ungdomar upp till 23 år som tagit 1-4:e platserna i tävlingen SM Unga Bagare. 2018 tog Juniorbagarlandslaget guld, såväl individuellt och i lag, i VM Unga Bagare. Det individuella guldet kammade Pernilla Boström hem och Tintin Larsson var också med och bakade hem lagguldet. Tack till lagets sponsorer: KåKå, Nord Mills, Sveba-Dahlén och Jästbolaget.

Kim Lund
Kim Lund

Coach och lagledare

Kim Lund delar på ansvaret som lagets coach och lagledare med Moa. Kim är medlem i Svenska Bagarlandslaget och arbetar på Frank i Västerås.

Fanny Johansson
Fanny Johansson

Fanny vann SM Unga Bagare 2019 och studerar fram till juni till bagare och konditor på yrkeshögskolan i Kristianstad. Fanny arbetar även på Mat- och Chokladstudion i Malmö.

Gabriel Olsson
Gabriel Olsson

Gabriel kom på andraplats i SM Unga bagare 2019 och arbetar på Bullar & Bröd på Valhallavägen i Stockholm. Gabriel är utbildad bagare och konditor på yrkeshögskolan i Kristianstad.

My Lindqvist
My Lindqvist

My kom på tredje plats i SM Unga Bagare 2019. Hon behåller således sin plats i Juniorbagarlandslaget då hon även ingick i förra årets lag eftersom hon placerade sig på en fjärdeplats i SM Unga Bagare 2018. My är utbildad vid yrkeshögskolan i Kristianstad.

Malin Nordberg
Malin Nordberg

Malin placerade sig på fjärdeplats i SM Unga Bagare 2019 och arbetar på RC Chocolat på Arlanda utanför Stockholm. Malin har tidigare varit elev i Svenska Konditorlandslaget och har utbildat sig till bagare och konditor på yrkeshögskolan i Kristianstad.